Ik stel mezelf graag persoonlijk aan je voor!

Ik ben Lea, een positief en enthousiast mens, met een gezonde dosis nieuwsgierigheid voor wat een mens beweegt bepaalde keuzes wel of juist niet te maken.

In 2011 ben ik met de opleiding coaching & counseling begonnen. Hier heb ik zelf ook uitgebreid kunnen ervaren welke thema’s je als mens in de weg kunnen zitten en hoe het is om deze te veranderen. Door deze opleiding sta ik nu zelf nog een stuk positiever en met energie in mijn leven. Hier profiteren de mensen om mij heen weer van.

Mensen inspireren de kracht in zichzelf te vinden en te gebruiken. Dat is mijn kwaliteit. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens beschikt over een natuurlijk vermogen tot het vinden van de juiste oplossingen. De beleving dat je jezelf weer terug hebt gevonden en weer stevig met beide benen op de grond staat, is er een die ik niemand wil onthouden.

Binnen de sessies die ik hier geef, staan voor mij, openheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Niks moet, geef vooral aan wat jij nodig hebt en dan kijken we vanuit daar wat de beste weg is. Ik houd van een nuchtere positieve oplossingsgerichte aanpak. Door de inzet van verschillende methodieken en tools gaan we samen aan de slag met het vooraf duidelijk afgestemde doel. Ook geef ik je praktische tips en/of simpele oefening mee, zodat je zelf de regie weer in handen neemt.